Me pak grim, Afrona duket si pehri

Afrona Dika është duke jetuar dhe vepruar në Zvicër.


Modelja bukuroshe kohë pas kohë e rifreskon instagramin e saj me foto të ndryshme, për të cilat komentohet shumë.

Jo rrallë herë Afrona ka sjellë imazh me të nisë ditën duke treguar përditshmërinë.

Së fundmi, bukuroshja pozon në veturë, por vëmendje mori me bukurinë që posedon.

Edhe kështu me pak grim, thjesht një pehri.