Më shumë se sa flokët e zeza të Marinës, vëmendjen e morën komentet

Që në fillim të karrierës së saj në televizion Marina Vjollca nuk ka bërë eksperimente me flokët, ka qenë gjithmonë bjonde, deri më sot kur u shfaq brune.


Më shumë se sa flokët e zinj të Marinës, vëmendjen

Është një ndryshim i përkohshëm, se janë paruke dhe moderatorja nuk e ka në plan që të bëhen të përhershëm, ndoshta pas edhe komenteve.

Të gjithë duket se ishin në mendimin se dukej më e egër, ose siç shkruan ajo: