Mimoza Shkodra viziton xhaminë në Abu Dabi

Lidhja dhe pataj dhënia fund e fejesës me këngëtarin Seldi, ishte arsyeja pse këngëtarja u bë fokus i mediave rozë.


Megjithatë duket se këngëtarja ka lënë pas gjithë çka ndodhur dhe tani po shfrytëzon kohën për të vizituar vende të ndryshme rreth botës.

Mimoza ka postuar disa fotografi në llogarinë e saj në instagram nga vizita në Shtetet e Bashkuara Arabe, ndërsa ka pozuar edhe brenda një xhamie në Abu Dabi.

Ajo e ka cilësuar si një ndjenjë të mirë dhe emocionuese qëndrim atje.