Moderatorja që po i mungon të gjithëve tregon kur do t’i rikthehet ekranit

Elita Rudi e ka dhënë përgjigjen e shumëpritur.


Elita Rudi është një prej moderatoreve më të dashura për publikun dhe largimi i përkohshëm i saj nga ekrani ka bërë që atyre të ju mungojë.

Pavarësisht se muajt e fundit të shtatzënisë dhe më pas lindja e djalit, Zërit, e ka larguar nga ekrani, Elita ka qenë aktive në rrjete sociale, sidomos atë Instagram.

E para pak minutash u ka dhënë hapsirën ndjekësve që t’i bëjnë pyetje që atyre u interesojnë.

Pyetjet që ia dërguan ishin të shumta dhe njërës prej tyre i dha përgjigjen e shumëpritur. E pyetur se kur do t’i rikthehet ekranit, Elita ka zbuluar se kjo do të ndodhë diku rreth muajit shtator apo tetor.