Pasi Bearti sqaroi gjithçka, vjen reagimi i menjëhershëm i Teas

Pas reagimit të Beart Rexhepit për ndarjen nga Tea Trifoni, kjo e fundit iu kundërpërgjigj menjëherë me anë të disa video-storieve në rrjetin social Instagram.


Por arsyet e Teas, Beartit thotë se ishte shumë i zhgënjyer. Ai me anë të një videoje ka sqaruar gjithçka.

“Ti ke dasht me bo kit sen publike prej Turkisë. Ke dasht me ju tregu njerëzve cka ka ndodhë. Xhelozia, pasiguritë, ke bo për mu. Unë kom bo për ty Tea. Unë jam ai personi që kom bo për ty, unë tkom prit dy 3 muj ditë. Por ti i ke pas qëllimet e tua, ke dasht me shku deri në fund në rregull. Ti ke dalë para krejt shqiptarve për veprimet e tua, unë të kam ndejt në krahë, kur krejt shqiptart kanë nis me të ofendu. Bearti xheloz, po jam xheloz, nuk është që jam bërë xheloz brenda ditës. Bearti më ka ardh mu përmas 24.7, ti më ke thirrë, kam ardh për ty. Kom ardh se s’kom dasht me t lon me shku me taksi”, tha Bearti në video.

Por, reagimi i Teas ishte i menjëhershëm. Ajo nëpërmjet videostorieve në Instagram thotë se sqarimin e saj nuk e ka bërë për përfitime.

Madje ajo thotë se i vetmi që mendon për përfitime, është vetë Bearti, pasi sipas saj, ai e bën Instagramin privat në mënyrë që të marrë më shumë folloëersa dhe që të përfitojë më shumë.