Për të parë seritë e reja të ‘La Casa de Papel’ duhet të prisni më gjatë seç menduat

Fillimisht ishte planifikuar të shfaqeshin në fillim të 2021-shit, por fansat e bandës më të famshme duhet të presin më gjatë.


Pandemia i prishi planet. Raquel, detektivja u infektua me Covid, xhirimet u ndërprenë për disa kohë dhe më në fund kanë rifilluar.

Gjithsesi premiera e sezonit të pestë dhe të fundit nuk do shfaqet përpara vjeshtës së 2021-shit.

Vazhdimisht janë zbuluar disa detaje. Mendohet se detektivja Alicia në kërkim nga policia do t`i bashkohet gjithashtu bandës, mësohet se dy djem të rinj kanë role kyçe në sezonit e pestë, por gjithçka mbetet për t`u parë. Vitin tjetër…