Quhet ‘Gjigant’ dhe është emri i ri në showbizin kosovar

Djaloshi shume i ri në moshë por me talent për muzikë. Gjiganti, në tregun medial i cili është pjesë e një labeli te njohur ne Holandë , SoB mucis, tashme ka sjellur dy këngë ku me te cilat ka krijuar fansat e tij te cilët po e mirëpresin muzikën e tij.


Kënga po ashtu si dhe nofka e tij “Gjigant” është bëre e njohur si dhe kënga “ Inati” ne bashkëpunim me Amigo dhe Nijo ishte projekti  i tij e fundit qe deri tani ka marr mjaft klikime.

Ai tani ka paralajmëruar një bashkëpunim të ri, me një vajzë që quhet Teuta e cila njëherë dhe ajo synon te jete emër i ri ne showbizin tonë.

Për Teutën, është bashkëpunimi i pare ku ajo pritet te dëshmoj talentin e saj.

Bashkëpunimi, pritet te dal ne treg shume shpejt.

Vlen te ceket se Gjigant është ne mengagjim te menaxherit shume te njohur Jetmir Agaj nga i cili shumë talenta tani më janë shumë të njohur për publikun tonë.