Rina Balaj me skena të nxehta në klipin e ri, i sugjeron babait të saj të mos e shikojë

Rina Balaj mbrëmë ka publikuar një tjetër videoklip.


“Sari” erdhi në bashkëpunim me të dashurin e saj Sinboy dhe është pjesë e albumit të çiftit.

Në këtë spot, si asnjëherë më parë Rina shfaqet tejet sexy duke ekspozuar edhe asetet e saj.

Për këtë klip, ajo ka biseduar mbrëmë me babain e saj ku i ka sygjeruar mos ta shikojë atë, por ky i fundit i ka dhënë një koment paska kritikues, duke i thënë të mos bëj gjëra që ai nuk bën të shikojë.

Këtë bisedë e ka nxjerrë vetë Rina duke na zbuluar më tepër për marrëdhënien e shkëlqyer me babain e saj.