Rita Ora ndër njerëzit më të pasur, kjo është shuma e pasurisë së saj

Këngëtarja shqiptare, Rita Ora, e cila ka prekur majat e suksesit nëpër botë, është bërë një ndër emrat më të njohur e të suksesshëm të muzikës, transmeton Gazeta Metro.


Rita Ora me çdo këngë të re dhe me çdo paraqitje korrë sukses dhe gjithmonë në media ka një vend të lirë për të.

27-vjeçarja është listuar në njerëzit më të pasur dhe emri i saj përmendet në “The Sunday Times Rich List”.

Sipas të dhënave, pasuria e Rita Orës kap shifrën prej 18 milionë eurove, pasuri e fituar nga albumi i saj si dhe kontratat fitimprurëse me firmat e njohura të veshjeve.