Robert Berisha sërish kapet me Tunën: Je imitim i Elvana Gjatës, veç që ajo është milionere

Është bërë e ditur që marrëdhënia e Robertit dhe Norës me Tunën dhe Patrisin nuk janë aspak mirë.


Robert Berisha nuk ka ndaluar ende të flet në lidhje me Tunën dhe të shpreh publikisht armiqësinë që e ka me të.

Në një intervistë me mediat  tona ai edhe njëherë ka “kungjuar” kunatën e vet.

I pyetur se a i ka pëlqyer albumi i Tunës dhe cila këngë i ka pëlqyer më së shumti, ai u përgjigj:

“Se kom dëgju krejt, qato çka po muj mi dëgju në radio në kerr, shumë të mira, të punuara profesionalisht, imitim i Elvana Gjatës. Është veq një dallim i vogël: Elvana Gjata është milionere, a Tunës shpresoj që i kryjn punë kto kang edhe në koncerte. Është mirë me pas një artist një qesi llojë albumi si Tuna”, është shprehur ai.