Sasa e “O sa mirë”, me një veshje shumë elegante

Adriana Matoshi është një nga aktoret më të komentuara kosovare.


Ajo është një aktore e teatrit dhe e filmave, mirëpo së fundmi famën dhe dashurinë e publikut e mori nga personazhi i Sasës, të cilin aktorja e luan në serialin “O sa mirë”.

Atë e bënë të veçantë stili dhe mënyra e interpretimit, poashtu pozitiviteti që ajo përcjell tek publiku.

Adriana në një fotografi të postuar në rrjetin social Instagram, duket elegante dhe me shumë sharm.