Sipas gazetarit shqiptar, pjesëmarrësit në ‘Për’puthen’ vuajnë nga çrregullime mendore

Ky është vetëm një prej skandaleve dhe një prej skenave aspak të hijshme për t’u parë në televizion, dhe atë në formatin më të ndjekura për momentin në televizionet shqiptare, siç është “Për’puthen”.


Çdo konkurrentë dhe çdo ngjarje qoftë në studio, apo edhe në prapaskenë merr vëmendje maksimale të publikut, por edhe të mediave.

E kur jemi tek mediat, së fundmi një deklaratë e gazetarit Bledi Mane ka zgjuar debat të nxehtë.

Vëmendja dhe fama janë ato të cilat i presin konkurrentët qysh në hyrje të emisionit.

Kjo gjë, sipas gazetarit shqiptar, po shkakton çrregullime mendore tek ta.