Tayna i lë një nofkë të çuditshme vetës

Këngëtarja e popullarizuar në Kosovë, Tayna po gjen kohë ta shëtisë Evropën.


Me gjithë angazhimet muzikore që ka, Tayna nuk po ndalet me jetë luksi në shtete të ndryshme.

Madje, ajo në fotografinë e fundit po e quan veten si versioni femër i Don Zhuanit.

Ajo që mund të iu bëj përshtypje fansave të saj në këtë fotografi, është dukja e seksi e Taynas, dhe kjo për disa arsye.