Tayna me imazhe të reja, gjithmonë në fokus beli i hollë

Reperja e cila brenda një kohë të shkurt është bërë një prej emrave më të njohur dhe më të suksshëm në skenën e muzikës, Tayna nuk e ka ndërmend të ndalet.


Tayna krahas angazhimeve të shumta që ka me projekte dhe koncertet brenda e jashtë vendit një pjesë të kohës ia kushton edhe rrjeteve sociale.

Reperja nga Prizreni së fundi ka udhëtuar drejt Belgjikës dhe nga atje ka publikuar disa imazhe të ndryshme.

Tayna njihet edhe për linjat e saj seksi, ajo theksoj belin e hollë derisa dukej tejet atraktive.

Ndryshe, ajo ka paralajmëruar projektet e reja teksa po shijon suksesin e kënëgs së fundit ‘Kce’.