Telefonata e avokatit të Loredanës dhe oferta e tij për zviceranen, zbardhen detaje të reja

Pas një hetimi kundër reperes Loredana, thuhet se avokati i Loredanës i ka ofruar Petra Z. 300.000 franga.


Të mërkurën në ora 21:53 Petra Z. mori telegonatë nga avokati i Loredanës, nga Lucerni, shkruan 20minuten.

Reperja është hetuar për mashtrim, ajo dhe vëllai i saj thuhet se ka marrë 900.000 franga nga Petra Z dhe bashkëshorti i saj.

Në një intervistë, avokati i rep-artistes tha se ajo është e pafajshme, thotë Petra Z, transmeton lajmi.net.

Avokati i Loredanës i kishte ofruar asaj 200.000 franga, por zvicerania i kishte refuzuar, më pas ai i ofroi 350.000 franga.

“Unë refuzova përsëri sepse i kam dhënë më dyfishin e parave Loredanës dhe vëllait të saj, Beratit”.