Tuna në formë të shkëlqyer një muaj pas lindjes së djalit

Këngëtarja shqiptare Altuna Sejdiu-Tuna befasoi të gjithë për lindjen e djalit e dytë.


U bën një muaj që ajo solli në jetë Zenin, me të cilin ka ndarë edhe fotosesione të shumta gjatë periudhës së shtatzënisë dhe pas lindjes së tij.

Në një mujorin e djalit ajo u kujdes të sjellë ca imazhe bashkë me dy djemtë e saj.

Ajo po vazhdon të shfaqet në top formë edhe pas lindjes së djalit duke mbajtur linjat e trupit për mrekulli.