Vajza e Lutfi Hazirit, lutet në xhami

Ajo ka marrë shumë vëmendje falë linjave trupore të saj dhe fotove provokative që herë pas here sjellë në mediat sociale.


Por kësaj radhe, Kënga Haziri ka vendosur të sjellë diçka më ndryshe.

Vajza e Lutfi Hazirit, ka vizituar një nga xhamitë e Kairos dhe ka bërë lutje.

“Cila është gjëja për të cilën jeni falendërues sot?”, shkruan ajo në Instagram.