Yllka Kuçi tregon si është dukur në mbëmjen e maturës

Është koha e mbrëmjeve të maturës ku disa prej mediave online thuajse çdo ditë merren me dukjen e maturantëve duke bërë “përzgjedhjen” se kush është maturantja më e bukur.


Dhe nostalgjike për kohën e maturës është bërë edhe këngëtarja Yllka Kuçi, shkruan Reporteri.net.

Ajo ka hapur arkivat dhe ka publikuar një foto ku tregon se si është dukur.

“Matura, viti yhyyy”, ka shkruar këngëtarja gjakovare, shkruan Reporteri.net.

Kujtojmë se Yllka është mjaft aktive në mbrëmjet muzikore si brenda dhe jashtë vendit.