Zbulohet e vërteta, Mevlani i martuar në Gjermani

Për të gjithë konkurrentet e Përputhen janë komentuar edhe lidhje jashtë programit.


Prej disa kanë qenë të vërteta e disa të tjerë i kanë mohuar.

Që në fillim për Mevlanin është folur se është i martuar dhe në fakt kjo është e vërtete.

Burime të afërta për AfterParty zbulojnë se Mevlani në të vërtetë është i martuar në Gjermani me një shtetase gjermane për letra, pra jo me dashuri.