Zbulohet fotografia e parë e vajzës së Linda Halimit

Për herë të parë që pas lindjes, Linda Halimi ka zbuluar fytyrën e vajzës së saj.


Këngëtarja i realizoi një set fotografik, vajzës e cila ka mbushur dy javë.

Kaimana, ka edhe Instagram personal i cili menaxhohet nga prindërit dhe Linda iu ka bërë thirrje që ta vizitoni faqen e saj në mënyrë që t’i shihni të gjitha fotot.

Nëse nuk e dini, kënëgtarja jeton prej kohësh në Amerikë bashkë me të dashurin e saj.