Banorët e Tiranës përplasen me Policinë për të “ruajtur shtëpitë”

Tension tek bregu i lumit. Fadromat kane shkuar serish tek Bregu i Lumit që herët në mëngjes për të prishur shtëpitë atje.


Nga njoftimet e banoreve, ka patur përplasje mes tyre dhe policisë, por disa telefona me të cilët është xhiruar ngjarja, janë sekuestruar. Pamjet e mbërritura në tregojnë sjelljen harbute dhe të dhunshme të policisë ndaj një vajze.

Banorët thonë se forcat policore janë më të shumta se herën e kaluar, kur policia përdori gaz lotsjellës për të nxjerrë nga shtëpitë banorët që kundërshtojnë prishjen e shtëpive pa dëmshpërblim.