Betohen gjashtë deputetë të rinj në Kuvendin e Shqipërisë

Gjatë seancës së sotme plenare janë betuar gjashtë deputetë të rinj në Kuvendin e Shqipërisë.


Kryetari i Partisë Balli Kombëtar Demokrat, Artur Rroshi, Nikolin Staka nga listat e PD-së në Shkodër, Zef Shtjefni kryetar i Partisë “Ora e Shqipërisë”.

Po ashtu edhe Eugen Bojaxhi, Andi Përmeti nga listat e PD-së, i cili është edhe themelues i partisë më të re ‘Bindja Demokratike’ dhe Fatjona Koço.

Tashmë numri i deputetëve të betuar në Kuvend shkon në 108.