Bie në kontakt me rrymën, vdes peshkatari

Një person ka rënë në kontakt me rrymën elektrike teksa peshkonte dhe për pasojë ka humbur jetën.


Ngjarja ka ndodhur në Lezhë, në grykëderdhjen e Lumit Drin.

Viktima ka qenë duke peshkuar me kallam, i cili i ka hasur në një përcjellës energjie, duke i shkaktuar vdekjen e menjëhershme.

Personi që ka ndërruar jetë mësohet se është 60-vjeçari Bujar Caca.