Celibashi: 7 vite burg për këdo që cenon votën e çdo kandidati

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi ka paralajmëruar se cenimi i votës së çdo kandidati do të ketë si pasojë sanksion penal deri në 7 vite burgim, për këdo nga numëruesit apo komisionerët e përfshirë.


Përmes një postimi në “Twitter”, Celibashi shprehet se Komisioni Qendror i Zgjedhjeve disponon pamjet filmike të vlerësimit të çdo vote të bërë në fazën e nxjerrjes së rezultatit për partitë dhe koalicionet.

“Cënimi i votës së çdo kandidati do të ketë si pasojë sanksion penal deri në 7 vite burgim, për këdo nga numëruesit apo komisionerët e përfshirë. KQZ disponon pamjet filmike të vlerësimit të çdo votë, të bërë në fazën e nxjerrjes së rezultatit për partitë dhe koalicionet.”-shkruan Celibashi.