Doni të punoni dhe udhëtoni në SHBA? Ambasada Amerikane jep lajmin e mirë për gjithë studentët

Ambasada Amerikane ka dhënë lajmin e mirë për gjithë studentët që duan të kalojnë verën duke punuar dhe udhëtuar në përreth Shteteve të Bashkuara.


Ambasada e SHBA në Shqipëri ka hapur Programin Veror të Punësimit dhe Udhëtimit.

Aplikimi u jep mundësinë studentëve të bëhen pjesë e një programi shkëmbi kulturor.

Njoftimi i plotë:

Programi Veror i Punësimit dhe Udhëtimit është një program i mrekullueshëm për studentët e universiteteve të cilët dëshirojnë të kalojnë një verë duke punuar dhe udhëtuar përreth Shteteve të Bashkuara.

A keni menduar të aplikoni për një program shkëmbimi kulturor?

Më thoni ju lutem nëse keni pyetje rreth Programit Veror të Punësimit dhe Udhëtimit apo pyetje rreth kategorive të tjera të vizave! #PyetAnen