Durrësi po bënë përgaditjet por sezoni turistik nuk do të jetë si gjithmonë

Ai tha se bizneset kanë nisur përgatitjet dhe kanë shpresë që qytetarët e Kosovës do të vinë dhe t’i kryejnë pushimet në Durrës.


Tahiri tha se do të ketë disa masa pa i përket distancimit por plani turistik akoma nuk është mbyllur.

“Plani është në përfundim dhe do të ketë informacion të mjaftueshëm se si do të bëhet plazhi në këtë vit”, tha ai.