E firmos Rama, shtyhen pagesat e kredive por me kushte

Kryeministri Edi Rama ka njoftuar në Facebook urdhrin të cilin tashmë e ka firmosur për shtyrjen e pagesave të kësteve të kredive për bizneset dhe individët prej 2 muajsh.


Rama njofton se pagesat do të shtyhen deri në fund të muajit Maj.

Sipas urdhrit të Ramës kredimarrësit duhet tu argumentojnë bankave arsyet mbi nevojat e tyre për shtyrjen e pagimit të kësteve.

Postimi i Ramës:

“U THA U BË!

SAPO E FIRMOSA PO JU’A ÇOJ PËRPARA SE SA TË PROTOKOLLOHET PAS PAK MINUTASH, TË GJITHË ATYRE QË KANË NJË BIZNES DHE JANË NË HALL ME BANKAT PËR SHKAK TË LUFTËS

🔴 JU LUTEM TË GJITHËVE MIQ, KINI BESIM DHE BËNI DURIM

I LO❤E YOU”, shkruan Rama.