Festa e SHBA-së: Monika Kryemadhi “këshillohet” me klerikët

Festa e SHBA po shfrytëzohet nga të ftuarit për tu takuar e biseduar me njëri-tjetrin.


Siç shihet nga foto shefja e LSI, Monika Kryemadhi e veshur me një stil modern ka preferuar të flasë gjatë me dy klerikë; Kreun e Bektashinjve Baba Mondin dhe kreun e myslimanëve Bujar Spahiu.

Kohët e fundit retorikës politike të zonjës Kryemadhi nuk i ka munguar përmendja e Zotit.

U desh kjo festë e SHBA që ajo të ishte më afër se kurrë me dy përfaqësuesit e besimeve.