Gent Cakaj tregon se kujt do t’i mundësohet kthimi në Shqipëri

Foto: Ilustrim

Ministri për Europën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, ka bërë të ditur se dje janë kryer operacionet e para të riatdhesimit të shqiptarëve të mbetur në Itali dhe Kroaci.


Sipas tij, këto operacione do të vijojnë për t’i riatdhesuar shqiptarët e bllokuar në hapësirën europiane për shkak të masave të marra në luftën kundër COVID-19.

“Kthimi do të mundësohet për studentet, rastet humanitare apo me nevoja të veçanta dhe për shtetasit shqiptarë me qëndrim mbi 90 ditë në vendet ku janë bllokuar”.

Pas mbështetjes dhënë Italisë mike, dje kemi kryer edhe operacionet e para të riatdhesimit të shqiptarëve të mbetur në…

Publiée par Gent Cakaj sur Dimanche 29 mars 2020