Grabitja e Rinasit, merret në pyetje një grua

Vijojnë në polici shoqërimet për të dyshuarit si autorë dhe bashkëpunëtorë të grabitjes në Rinas.


Sot është shoqëruar në polici gruaja e Renaldo Sulës.

Sula është arrestuar së bashku me dy bashkëpunëtorë të tjerë, i dyshuar si autor i grabitjes së Rinasit.

Ai u arrestua më 22 prill nga Policia e Shtetit. Për gruan e tij, raportohet se është shtetase gjermane.

Kujtojmë se në grabitjen e Rinasit dyshohet se kanë marrë pjesë edhe dy shtetas të Kosovës të cilët nuk janë kapur ende nga policia dhe nuk dihet ende identiteti i tyre.