Kokaina në konteinerin me banane nga Ekuadori në Durrës, i arrestuari është babai i Arbër Çekajt

Gazetarja Dorjana Bezat raporton për BalkanWeb se në Durrës gjatë operacionit ”MERSIN” është arrestuar babai i Arbër Çekajt, Selim Çekaj.


Konteineri me 49 kg kokainë dhe banane kishte ardhur nga Ekuadori dhe kishte si destinacion Maminasit, ose më saktë firmën e babait të Arbër Çekajt.
Gjatë kontrollit të konteinerit, u konstatua edhe sasia e kokainës.

Ndërkohë 3 vite më parë Arbër çekaj u arrestua pasi në firmën e tij zbarkoi një konteiner me banane nga Kolumbia, që kishte brenda 613 kg kokainë.