Kryetarja e Bashkisë së Shkodrës infektohet me Coronavirus

Kryetarja e Bashkisë së Shkodrës, Voltana Ademi ka rezultuar pozitive në testin për COVID-19.


Mësohet se kryebashkiakja ka bërë tamponin pasi ka patur dyshime pas kontakteve që ka patur me persona të tjerë që më pas kanë rezultuar të infektuar.

Në përgjigjen e ardhur sot nga strukturat e shëndetësisë ajo rezulton e prekur me COVID-19.

Pas konfirmimit Ademi nuk ka dalë në zyrën e saj ashtu si çdo ditë ndërsa mësohet se ndodhet tashmë e izoluar derisa të marrë përgjigjet e tjera.

Disa kohë më parë në bashkinë Shkodër rezultoi pozitive nënkryetarja Emilia Koliqi dhe disa punonjës të tjerë por ata e kanë kaluar.