“Lahet” Kryeministria, hiqet boja e hedhur nga protestuesit

Protesta e opozitës u shoqërua me incidente dhe tensioneve të shumta. Protestuesit arritën të çanin kordonin policor dhe të hidhnin bojë dhe domate te muret e Kryeministrisë.


Por, dy ditë pas protestës së opozitës, Kryeministria është rikthyer në gjendjen e mëparshme, duke e hequr të gjithë bojën.

Punonjësit e Shërbimit të Pastrimit dhe Dezinfektimit kanë pastruar bojën që protestuesit e opozitës hodhën drejt mureve.

“Ata prish e ne ndreq, ata ndot e ne pastro, ata klith e ne fito”, ishte një nga reagimet e kryeministrit Edi Rama, referuar protestave të opozitës.