Mbyllen 2 orët e qarkullimit me vetura në Tiranë, si është situata në rrugët e kryeqytetit shqiptar

Ka përfunduar qarkullimi me orar të kufizuar i automjeteve në kryeqytet. Leja e lëvizjes së automjeteve ishte përcaktuar nga ora 06:00 deri në orën 08:00 si pasojë e situatës së krijuar nga koronavirusi.


‘ABC News’ raporton se nga zona e “Zogut të Zi” ka rënë fluksi i automjeteve dhe se është shtuar lëvizja e qytetarëve në këmbë.

Po ashtu në këtë zonë ndodhet edhe patrulla e policisë, që bën kontrollin e çdo mjeti që kalon, pasi tashmë është e lejueshme qarkullimi vetëm i mjeteve me autorizim përkatës.

E tillë paraqitet situata edhe në zonën e rrethrrotullimit të Saukut. Në të dyja anët e rrugës ka shumë pak automjete në lëvizje. Në këtë zonë nuk shihet prezencë e policisë, por duket se ka një ndërgjegjësim të qytetarëve.