Myslym Murrizi zgjidhet nënkryetar i Kuvendit të Shqipërisë

Pas dorëheqjes së mandateve të deputetëve të PD dhe LSI-së, janë bërë ndryshime edhe në strukturat drejtuese të Kuvendit. Për rrjedhojë Murrizi do të zëvendësojë postin e Edi Palokës.


Myslim Murrizi është zgjedhur nënkryetar Kuvendi me 92 vota pro dhe 6 abstenim.

Emërimi i deputetëve të rinj në Komisionet Parlamentare

-Rudina Hajdari kryetare e Komisionit për Integrimin Evropian

-Enver Roxhi kryetar i Komisionit të Shëndetësisë

-Jalil Jakini nënkryetar i Komisionit të Veprimtarisë

-Fationa Dhimitri kryetare e Komisionit të Medias

-Alban Zeneli kryetari i Komisioni i Sigurisë

-Korab Lita nënkryetar i Komisionit të Ligjeve

-Ralf Gjoni nënkryetar në Komisionin e Jashtëm