Ndodh edhe kjo: Tentohet të futet celular në burg përmes një pëllumbi

Nuk po kanë fund, mënyrat që të burgosurit po tentojnë të përdorin për të futur celularë në qeli.


Një aparat celular është tentuar të futet në burgun e Lezhës në një mënyrë jo të zakonshme.

Mësohet se në IEVP Lezhë është tentuar të futet një celular me pëllumb.

Mbi kurrizin e pëllumbit ishte lidhur një qese e zezë, në të cilën ndodhej celulari. Po shtu brenda në qese kishte një karikues dhe dy karta. Ndërkaq, është ndaluar nga policia e burgut.

Kujtojmë se kjo është një gjetje jo e zakonshme, por e përsëritur disa herë, ku është tentuar të futen celularë dhe drogë me anë të pëllumbave në qelitë e burgut.

Nga ana tjetër Policia e Burgjeve bën me dije se po punohet për zbardhjen e plotë të ngjarjes.