Një sasi heroine e kokaine janë bllokuar në Portin e Durrësit

Bllokohet në portin e Durrësit një sasi e konsiderueshme heroine dhe kokaine.


Sipas “BalkanWeb” policia kufitare në bashkëpunim me agjentë të sektorit antidrogë në policinë e Durrësit gjatë një kontrolli zbuluan lëndën narkotike.

Mësohet se lënda narkotike do trafikohej drejt Italisë. Policia ka nisur hetimet, por ende nuk dihet nëse ka persona të ndaluar.