Pas protestës, Veliaj: Qyteti xixë sërish

Menjëherë pas mbylljes së protestës nga ana e opozitës, Bashkia e Tiranës ka nisur pastrimin.


Siç shihni edhe këto foto të publikuara nga kryebashkiaku Veliaj, në funksion të pastrimit shkuan menjëherë edhe mjetet e pastrimit si dhe botet me ujë për të bërë larjen e rrugës, duke e rikthyer atë në gjendjen e mëparshme dhe në shërbim të qytetarëve.

“Faleminderit kolegëve, qyteti xixë sërish. Tirana back to normal”, shkruan Veliaj në twitter.

Ndërkaq vlen të theksohet se protesta e  sotme e organizuar nga partitë opozitare ishte e qetë.