Policia në Shqipëri marrin masa për vizitën e Merkel

Policia e Shtetit shqiptar ka bërë të ditur se për shkak të vizitës së kancelares gjermane Angela Merkel në Tiranë, në disa segmente rrugore, për motive sigurie, do të ketë bllokime dhe devijime të lëvizjes së automjeteve, konkretisht në Rinas-Unaza e Re, Sauk, Rruga e Elbasanit deri te Pallati i Brigadave.


Policia e Shtetit kërkon mirëkuptimin e drejtuesve të automjeteve që të shmangin lëvizjen në këto segmente rrugore, me qëllim mos krijimin e mbingarkesës në trafik nga ora 09:00 deri në orën 13:00 të datës 14 shtator, si dhe të përdorin rrugë alternative për të shkuar në destinacionet e tyre.

Shërbimet e Policisë do të jenë prezente në të gjitha akset rrugore hyrëse dhe dalëse të qytetit të Tiranës, për t’iu ardhur në ndihmë përdoruesve të rrugës që do të kenë nevojë.