Protesta e sotme në Tiranë përmes fotografive

Edhe këtë të shtunë në Tiranë u mbajt protestë nga opozita shqiptare para objektit të Kryeministrisë.


Në këtë protestë për dallim nga herët e tjera ka qenë paqësore dhe nuk është evidentuar ndonjë incident.

Reporteri ju sjell këtë protestë përmes fotografive të ralizuara nga fotografi Kushtrim Tërnava, enkas për Gazeten Online “Reporteri.net”.

Ndërsa, në mbyllje të protestës së opozitës, kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha dërgoi një mesazh edhe për aleatët ndërkombëtarë, duke nënvizuar se opozita është e gatshme të sakrifikojë gjithçka. /Reporteri.net/