Rama uron Fitër Bajramin: Paqja dhe mëshira e Allahut qoftë me ju

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama me anë të një statusi në Facebook ka uruar besimtarët mysliman në lidhje me festën e Fitër Bajramit.


Në fotografinë e shpërndarë në rrjetin social shkruhet: Gëzuar Fitër Bajramin, Paqja dhe mëshira e Allahut qoftë me ju.

Besimtarët mysliman kanë agjëruar për 30 ditë dhe nësër në orën 06:00 kanë edhe faljen e namazit të Bajramit që do të falet nëpër xhamit e Shqipërisë dhe jo në sheshe siç e ka pasur tradita, shkruan Top Channel.