Shkon në 416 numri i të prekurve me koronavirus në Shqipëri

Ka shkuar në 416 numri i të prekurve me koronavirus në vend.


Rastet e reja, sipas Ministrisë së Shëndetësisë kanë dalë pas testimit të kryer në personat e dyshuar gjatë 24 orëve të fundit.

Harta e perhapjes se virusit eshte zgjeruar se fundi ne Tirane dhe ne Shkoder.

Një ditë më parë u raportuan në total 409 raste dhe harta e të prekurve nga COVID-19 u zgjerua në Tiranë me 6 raste dhe Elbasan 3 raste.