Shqipëria merr edhe 11 mijë e 700 doza të tjera të vaksinës Pfizer

Shqipëria është vendi i parë në rajon për vaksinimin kundër Covid-19.


Sonte në Shqipëri ka mbërritur edhe rreth 12 mijë doza të reja të vaksinës Pfizer.

Lajmi e ka bërë të ditur kryeministri Edi Rama.

“11,700 doza të tjera të vaksinës Pfizer sapo kanë mbërritur në Shqipëri – pjesë e kontratës së qeverisë me kompaninë Pfizer 7020 dhe një sasi e parë 4680 nga mbështetja e Bashkimit Evropian.”, ka shkruar ai.