Zhduket prej 4 ditësh 20 vjeçarja shqiptare në Greqi

Një 20 vjeçare shqiptare është zhdukur pa lënë gjurme, prej katër ditësh në Pire, Greqi.


Ajo quhet Juliana Osmani dhe sipas mediave greke, që prej 22 tetorit, nuk dihet asgjë mbi vendndodhjen e saj.

Autoritetet atje janë vënë në lëvizje për gjetjen e 20 vjeçares. Ndërkohë, çdo shqiptar që jeton në tokën greke dhe ka çfardo lloj informacioni mbi të, mund të kontaktojë në Athinë “Bizëqeshjen e fëmijës” që është e disponueshme 24 orë ose “ Linjën Europiane të Fëmijëve të Humbur” me nr. tel 116000