A është Lionel Messi apo Edon Zhgerova? Reprezentuesi i Kosovës driblon disa mbrojtës dhe shënon gol të bukur

Baseli është duke fituar 6-0 ndaj Sionit në javën e dytë të Superligës së Zvicrës.


Llogarinë e golave për skuadrën e hapi Pajtim Kasami qysh në minutën e katërt, pas një asistimi nga Stocker.

Reklamë

Por, vetëm 11 minuta më vonë, Lopez e dyfishoi epërsinë me një asistim të Edon Zhegrovës.

Comert, në minutën e 21-të, shënoi për 3-0, nga një asistim i Espositos.

Radha për gol i erdhi edhe talentit Sebastiano Esposito (42’), që u asistua nga Arthur për rezultatin 4-0.

Zhegrova edhe një herë ishte në rolin e asistuesit, derisa tani e bëri për Arthur që shënoi për 5-0 në minmutën e 44-të.

Në pjesën e dytë, Arthur ia ktheu Zhegrovës me asistim, e reprezentuesi i Kosovës bëri fillimisht një sllallom në mbrojtjen kundërshtare për të shënuar për 6-0 në minutën e 55-të.