Arbër Zeneli e konfirmon datën e rikthimit nga lëndimi

Arbër Zeneli e ka konfirmuar që në Janar do të rikthehet në fushën e blertë.


Ai këtë e ka bërë duke kontaktuar me disa tifozë, e të cilët edhe kanë treguar se Arbëri e ka konfirmuar datën e rikthimit, që është muaji Janar.

Po ashtu fansat kanë qenë shumë të lumtur që kanë kontaktuar me Zenelin, dhe ky rikthim do të jetë një lajm mjaftë i bukur për Kosovën.