Arsye e çuditshme: Shtyhet ndeshja në kampionatin e Francës

Ndeshja e vlefshme për Ligue 1 në Francë mes Amiens dhe Reims është shtyrë, kjo për një arsye të çuditshme.


Shkak i gjithë kësaj është bërë mjegulla, e cila u vlerësua si e dendur dhe që pamundësonte zhvillimin e rregullt të një ndeshje futbolli, shkruan Reporteri.net.

Mjegulla në “Stade de la Licorne” ishte mjaft e dendur dhe arbitri mori vendimin që sfida të shtyhet, pasi ishte gati e pamundur të shihej fusha. /Reporteri.net/