Darka që mund të ketë tentuar jetësimin Superligës Evropiane – takimi i fshehur i tre nga gjashtë klubet e mëdha nga Liga Premier

Më pas iu bashkuan edhe Ed Woodward dhe njëri nga pronarët e familjes Glazer, Tribeca.


Që të pestit thuhet se kishin diskutuar projektin e madh që të shkëputeshin me klubet e mëdha, dhe të krijonin të ardhura më të mëdha.

Gazidis nuk është pjesë e Arsenalit, pasi iu bashkua Milanit në vitin 2018, mirëpo është pjesë e këtij projekti, transmeton Telegrafi.

Fotoja ishte bërë në vitin 2017 dhe që aty besohet se ishte diskutuar për të drejtat televizive, duke përpiluar një agjendë për takime të radhës.

Por, tani në vitin 2021, ideja e filluar vrullshëm për Superligën Evropiane u zbehë, pasi gjashtë klubet nga Liga Premier u larguar nga projekti