Dybala për herë të parë në stërvitje pas 62 ditësh

Paulo Dybala është rikthyer në qendrën stërvitore në Torino pas shërimit nga Koronavirus. Futbollisti argjentinas kishte qenë i prekur për një kohë të gjatë nga kjo pandemi së bashku me bashkëshorten e tij.


Ai është rikthyer në qendrën e stërvitjeve pas 62 ditësh dhe duket shumë i disponuar në imazhin e parë që mediat e morën nga ai.