Florian Marku dhe Robin Krasniqit i reagojnë ashpër Vuçiqit

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, para dy dite ka publikuar hartën e Kosovës të mbuluar me flamurin serb.


Për këtë kanë reaguar shumë nga fytyrat publike, ku ndër ta ishin edhe boksierët shqiptarë, Florian Marku dhe Robin Krasniqi.

“Kosova-Shqipëria”, ka shkruar Krasniqi.Nuk vonoi shumë edhe reagimi i Markut, duke i dërguar nëntë ’emoji’ të flamurit shqiptar.